Home » Handige links » Inspiratie

Inspiratie

Een overzicht met inspirerende websites die je kunt gebruiken voor je eigen beeldende werk. Klik op de foto's om de websites te openen. 


Jullie docenten tekenen hebben op Pinterest een verzameling beeldmateriaal, tips, informatie enz. verzameld. Neem een kijkje en bewaar wat je handig vind op je eigen pinterest!


'The Jealous Curator'is een blog van Danielle KRysa die zij in 2009 gestart is. Ze is deze blog gestart met de achterliggende gedachte: 'Damn. I wish I thought of that'. De blog is een verzameling van hedendaagse kunstenaars. 


Colossal is een kunstblog die gestart is in 2010. Er is veel inspiratie op te vinden over kunst, design, fotografie, illustratie, Architectuur, street art, animatie, muziek, boeken enz. 


De Blind Walls Gallery werkt aan een nieuw stadsgezicht. Vanaf 2015 verschijnen zowel op tijdelijke als permanente locaties muurschilderingen gemaakt door internationale talenten op het gebied van grafisch ontwerp, street art, typografie en illustratie. Op deze website kun je je alle street art kunstwerken van Breda vinden. 


Contemporary art blog